Зима 2018-2019
Лето 2021
Зима 2018-2019
Лето 2021
work and travel 2019
WORK AND TRAVEL 2020
work and travel 2019
Најефтини
авионски летови
од Скопје и Солун
previous arrow
next arrow
Slider

ЛЕТО 2021

ТУРИ 2021

‼ Патувајте само со лична карта без ПЦР тест
💰Цена: 1000 мк за возрасни-800мк
за деца до 10години
 

Локација

Булевар 1-ви Mај 185 Битола
тел:+389 47 22 52 54
email: belaroza@t.mk

Време

Понеделник-Петок: 08:00-19:00
Сабота: 10:00-15:00
Недела: неработен ден