Дводневни Тури

ИСТАНБУЛ

1 ден: Состанок на групата во 18 часот. Поаѓање за Истанбул. Ноќно возење со попатни паузи преку Грција.

2 ден: Пристигнување во Истанбул во утринските часови. Панорамски разглед на градот.Индивидуални активности.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ3.690 денари

Во цената вклучено:

     – превоз со високотуристички автобус

     – панорамски разглед на градот

Во цената не вклучено:

     – патничко осигурување

  

Острошки Манастир

1 ден:  Острошки манастир – Будва

2 ден: Цетиње – Будва

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 1500 денар

Цената вклучува:
– автобуски превоз на наведената релација
– 1 ноќевање
– организација на аранжманот и пратител на групата
Цената не вкучува:
– патничко осигурување
– факултативни посети
– превоз од долниот до горниот манастир 2-3 евра
Напомена:За реализација на аранжманот потребен е минимум од 45 патници.
За овој програм важат Општите Услови на патување на СКТМ и Т.А Бела Роза.