За нас

Бела роза

Т.А. „Бела Роза” II е основана во 1993 година. Во своето долгогодишно постоење агенцијата се издвојува по својата оргиналност и професионалност. Поседува лиценца “А” бр.177, издадена од министерство за економија на Република Македонија. Активна членка е на асоцијацијата на туристичките агенции на Македонија (АТАМ).
Уште од самиот почеток продолжуваме да чекориме цврсто на патот – да ставаме темели на стабилноста и квалитетот на домашен и европски пазар.

Ние во Т.А. „Бела Роза” II

Сме секогаш свесни за одговорноста која ја имаме кон нашите клиенти и таа е главниот мотив кој не движи напред. Денес, поблиску до таа цел од било кога, сакаме да им се заблагодариме на сите наши клиенти и деловни партнери кои ни ја дадоа својата подршка и ни ја искажаа својата доверба… Затоа вистинскиот избор за Вас е да го видите светот со нас! Наша стратегија вистинскиот тим составен од искусни и чесни професионалци, перспективни луѓе кои имаат желба и капацитет за напредување во нашиот бизнис. Флексибилни и прилагодени на приватните и деловните потреби на нашите клиенти.
Професионална одговорност.

Интегритетот е карактеристика на нашата компанија. Стабилноста е образ на нашиот успех. Лидерски карактеристики. Агенцијата говори погласно од зборовите. Се стремиме да го негуваме лидерскиот дух, ориентираност кон потрошувачот, ние ги почитуваме нашите клиенти, ги слушаме нивните желби и ги разбираме нивните очекувања. Ние даваме се од себе да обезбедиме квалитет и услуги кој ги надминува очекувањата на нашите клиенти. Нашите клиенти се синоним за успешност на компанијата и нејзината одржливост и развој, меѓусебно почитување се однесуваме еден кон друг со почит и горди сме со придобивките што ни ги носи разноликоста на нашите вработени и нивните идеи добриот тим е основата на секоја победа, добриот тим секогаш победува, затоа ние сме ПОБЕДНИЦИ!

Мисија

Да обезбедиме комплетни решенија кои ќе одговорат на сите побарувања на клиентите преку нашето работење да креираме и шириме трајни и стабилни вредности со квалитетен и чесен деловен однос да формираме база на лојални корисници да останиме пример за стандардите на стручност, професионалност, и етичност на пазарот. Наши цели да постигнеме долгорочен одржлив пораст и развој името на нашата компанија да стане синоним за сигурност за клиентите да станеме темел на стабилноста и квалитетот да ги доведеме деловните капацитети на оптимално ниво чесност, интегритет и стабилност.
Чесноста е основата на нашата работа.