Истанбул

Хотел

Grand Makel hotel Topkapi

Bathrobes / slippers / hairdryer

Satellite TV / Pay TV

4 beds

Air-conditioned

Дочекајте ја Новата Година во градот на два континента Истанбул
*2 ноќевања со појадок вклучена посета на Сината Џамија, азискиот дел и најголемиот трговски центар (mall of Istanbul)

Повеќе информации на 047/225-254 и 075/462-344 или директно во просториите на Т.А. Бела Роза