Будва

Будва

Хотел-апартмани

Хармонија

Bathrobes / slippers / hairdryer

Satellite TV / Pay TV

4 beds

Air-conditioned

Дочекајте ја Новата Година во Будва со легендарниот Дино Мерлин.
БИТОЛА-ПОДГОРИЦА-БУДВA-ДУБРОВНИК- КОТОР-СВ. СТЕФАН-ТИРАНА

Повеќе информации на 047/225-254 и 075/462-344 или директно во просториите на Т.А. Бела Роза

Будва

Приватни Апартмани- Вила Даница