Лутраки

Вила Харама /
Вила Јакинтос

Bathrobes / slippers / hairdryer

Satellite TV / Pay TV

4 beds

Air-conditioned

Дочекајте ја Новата Година во прекрасниот амбиент на вилата Харама и Јакинтос и уживајте во топлите бањи во Лутраки.

Повеќе информации на 047/225-254 и 075/462-344 или директно во просториите на Т.А. Бела Роза