Паралија

Хотел Ерато

Bathrobes / slippers / hairdryer

Satellite TV / Pay TV

4 beds

Air-conditioned

➡️Дочекајте ја Новата Година во хотелот Ерато во Паралија ⬅️
3 ноќевања со полупансион
богата новогодишна вечера со музика во живо, оркестар и неограничени пијалоци.

Повеќе информации на 047/225-254 и 075/462-344 или директно во просториите на Т.А. Бела Роза