24/7 поддршка +389 75462344

1. Пополнете параметри на Пребарувањето (заминување град, дестинација, датум на патување, и бројот на луѓе)

Напишете ги сите информации, и откако ќе завршите со овој дел, кликнете Барај


2. Изберете го хотелот кој го сакате

На оваа страна се прикажани сите хотели врз основа на барањето што го направивте претходно. Во истиот прозорец параметрите може да се сменат, хотелите можат да се филтрираат според името на хотелот, ѕвездите и регионот.


3. Информации за избиранито хотел.

Откако ќе го одберете хотелот, прозорецот со информации за хотелот ќе биде прикажан. Слики, опис, параметри, Хотел Концепт, сместување, локација се информации кои можат да се најдат во овој прозорец. Во сместувачкиот дел, има соби со информации и цена за секоја од собата. Копчето Резервирај во десниот дел се користи за да продолжи со процесот на резервација.


4. Патници информации и дополнителни услуги

Откако ќе ја одберете соба за сместување, треба да ги пополните информациите за патниците, информациите за контакт и изберете некои дополнителни услуги (ако сакате). Во крајот на формуларот, треба да ги прифатите правилата и условите откако ќе ги прочитате. Продолжете на плаќање


5. Процес на плаќање

Откако ќе ги пополните сите ваши информации, ќе се прикаже прозорец за плаќање. Конечна цена, конвертирана во македонски денари, број на резервација и некои други информации се информации кои ќе се обработуваат следната. Плати сега е копчето за да продолжите со процесот на плаќање.


6. Финализирање на резервација и плаќање

Последните процедури за плаќање се информации за пополнување со кредитна картичка. Ќе бидете известени дали плаќањето е направено успешно или не е успешно.
Ако нешто тргнеше поинаку во текот на процесот, ве молиме контактирајте не.