YUPPI CAMP

Бела роза

Одберете го кампот YUPPI за летниот одмор на вашите деца камп кој е поразличен од другите!

Belaroza,Yuppi

Подарете им 7 дена полни со игра,нови искуства,смеа,радост,нови другарувања авантура,рекреација,сонце и море.Седум незаборавни дена во зелениот рај на Криопиги во полуостровот хаклидики ,каде што ќе ја пронајдете идеалната комбинација на борова шума и кристално чиста морска вода наградена со Плаво знаме на ЕУ.

Во YUPPI CAMP  секој ден живееме на извондреден начин уживаќи во летото кој ги поттикнува телесните и духовните способности на децата,преку посебно изработени програми и акции,игри и креативни активности кои се реализираат од страна на специјализиран стручен и доста искусен педагошки кадар во YUPPI CAMP.

Период

 07.08 -13.08

 13.08 –19.08

Ноќевања

 6

 6

Цена  

 11.000 ден

 11.000 ден

Цената вклучува:

Превоз на дадената релација

Сместување за 6 ноќевања/ 7 дена

Доручек, лесен оброк, ручек, лесен оброк, вечера

Учество во повеке спортови и тоа: кошарка, пинг-понг, одбојка на плажа, фудбал, гимнастика, ритмичка гимнастика, танцување, пливање или игри во вода или базен, активно учество во изработка на конструкции, цртање, театарски претстави, музика, шах и многу еколошки активности

 Цената не вклучува:

– патничко осигурување